Suradnja i pozdrav s Lukinog portala

Dragi posjetitelji bloga,

od danas moje recepte možete naći i na Lukinom portalu u rubrici "Mamin kutak" - Recepti Masatera i to u dvije kategorije: slani recepti i slatki recepti. Nadam se da će se sadržaj portala svidjeti svima, a posebno majkama i dječici.

Prenosim Vam pozdrav s Lukinog portala:

Dragi prijatelji,


Nastojimo biti jednistven portal sa svim zabavnim i poučnim sadržajima za djecu i roditelje. Ukoliko tražite pjesmice za djecu, priče, zagonetke, igre, kako nešto uraditi sam i drugo što veseli Vaše mališane i Vas, sve ćete pronaći na Lukinom portalu. Za školarce smo pripremili puno zanimljivosti, ideja i savjeta, a za male bebe i njihove roditelje imamo zasebnu stranicu: www.pjesmicezabebe.com!
Na Lukinom portalu se nalazi Mamin kutak s brojnim člancima koji Vas savjetuju i odgovaraju na važna pitanja. U sklopu Maminog kutka smo započeli lijepu suradnju s Vašom majstoricom Masaterom koja će svojim odličnim receptima i preporukama obogatiti Lukin portal.
Naša najveća želja je potaknuti roditelje i obitelj da s veseljem sudjeluju u odrastanju djece.
Posjetiti nas možete i na Facebook stranici portala pod nazivom Portal za djecu!Neka vam svaki dan bude prepun osmijeha!